Sådan bruger du barberbørste til mænd

Børster har forskellige former og anvendelser.Der er makeup børster, barberkoste, sko børster osv., og mange børster.

I dag vil vi fokusere på denne børste, en barberbørste, en børste til mænd.

Barberbørsten er et værktøj, der bruges af mænd med barbersæbe ved barbering.Barberbørsten erstatter hånden til at børste skummet, hvilket ikke kun kan fjerne hudskæret i skægget, men også få skummet til at trænge jævnt ind i skæggets rødder, så skægget bliver fuldt fugtet og blødgjort af skummet, og skægget kan nemt rengøres ved barbering.Det er praktisk og enkelt.Spar tid, bekymre dig ikke om at beskadige huden, glattere og glattere efter barbering.Processen med barbering kan også være en nydelsesproces, uden anstrengelse, ren og personlig hygiejne.En god barberkost kan få skummet jævnt ind i dine hårsække og også være med til at indsnævre afstanden mellem bladet og huden.

Lad os derefter tale om, hvordan man bruger barberbørsten:

1. Hæld barberskummet i en speciel barberskål, og bland det derefter jævnt med en våd barberkost.

2. Fugt ansigtet, især skægget skal fugtes med vand.

3. Brug en barberkost til at påføre skægskummet på skægget.

4. Du kan planlægge efter din egen tid, hvor lang tid boblen bliver i skægget.
Hvis du kan blive ved med at blødgøre i 1 minut, vil din barbering være meget behagelig.Insister på at blive blødgjort i 2-3 minutter, perfekt og nyd, når du barberer dig, skægget er åbenbart blødt, og barbermaskinen barberer det.

5. Efter barbering skal du vaske dit ansigtsskum med vand, skylle hudens urenheder og skæg på barbermaskinen, skylle barberkosten og gå glad ud.


Indlægstid: Jul-06-2021