A'oa'o atu ia te oe fautuaga ile fa'aogaina ole omomi teuteu

O nisi o omomi teuteu fa'apitoa e tau fai si taugata ma le mafiafia mautu ua avea pea lava ma auupega fa'ataulāitu a tufuga.O le asō, ou te manaʻo e faʻalauiloa le faʻaogaina o le omomi teuteu.

Motugaafa 1: Laveaʻi le la ma toe faʻafoʻi mai le mamafa ma le faigata ona faʻaogaina le la i le ola!
1. O nisi o mea e puipuia ai le la, pe fa'apefea ona e fa'aogaina, e mafiafia, ga'o, ma faigata ona tulei.‘Aua ne‘i lafoa‘iina ma le ita.Fa'aaoga se omomi teuteu e laveai ai!Metotia: saunia se omomi teuteu mama.
2. Oomi sina puipui o le la i tua o lou lima, fa'aaoga se omomi teuteu e maua ai le puipui o le la, ona fa'aoga lea o le omomi teuteu i lou pa'u.
3. O le omomi teuteu e mitiia le tele o le suauu o le sunscreen, ma o le sunscreen e sili ona faafouina ma faigofie ona salalau!

Motugaafa 2: O se fesoasoani lelei mo le suauʻu suauʻu
1. Tuu atu i tamaiti o le vasega o e na faaaogaina le suau'u e su'esu'e i le suau'u e su'e o taimi uma lava pe a uma ona mitiia le suauu, o le suauu e sili atu le vave ma sili atu, ma o le pa'u e le gata o le gaʻo, ae e matala foi i le paʻi!E mafua ona o le suauu-absorbent tissue e mitiia ai le suauu ma le susu i luga o le paʻu ma le mama, ma le paʻu e leai se puipuiga o le suauu, ae o le a natia se aofaiga tele o sebum e puipuia ai o ia lava.Metotia: Afi le puff i pepa solo.
2. Ona oomi lea i le auala lea e mitiia ai le ga'o tele.
3. O le lelei o lenei mea o loʻo i ai se omomi teuteu e fai ma faʻavae, o lea pe a paʻi le aano i le paʻu, o le a leai ni faʻailoga o tamatamailima e pei o uʻamea, o le a sili atu le gaogao o le suauʻu, ma o le a sili atu le tutusa.

Motugaafa 3: Mea fa'afaipese
Pe a aveese teuteuga mo le gaʻo paʻu, ia manatua e aua neʻi mitiia muamua le suauʻu, naʻo le ave o se omomi teuteu mama, faʻaaoga le sebum muamua o le paʻu, ma tulei saʻo le vaega ua aveese mai totonu i fafo!

Motugaafa 4: O se fesoasoani lelei mo le valivali
1. O le mea moni, o le omomi teuteu e le gata o se faavae, o Kevin lava ia e fiafia tele i le kulimi mumu, aua e sili ona faigofie le fatuina o se foliga lelei e foliga mai e sau mai le pito i lalo o le paʻu.O le fesoasoani teuteu sili mo le lanu kulimi o le omomi teuteu e ese mai le pulumu!
2. Aemaise lava mo tamaiti aoga e le o lelei i le faʻaogaina o le kulimi mumu, e fautuaina e te faʻapipiʻi muamua le kulimi mumu i se omomi teuteu, ona faʻapipiʻi lea i luga o foliga, ma e sili atu ona faigofie le pulea o le laina nai lo le faʻaogaina i lau. tamatamailima.

Motugaafa 5: Fai le fa'avae vai e sili atu ona umi ── lua-laasaga vai fa'avae auala teuteu!
1. Fa'aaoga muamua le fa'avae vai i tamatamai lima ma pati i luga o foliga atoa.
2. Fufulu le fa'avae vai o lo'o totoe i se omomi teuteu ma pati mama e fa'amalosi ai le pona.
3. O le lelei o le faʻaogaina o le faʻavae vai i lenei auala e mafai ona faʻasaoina le aofaʻi o le faʻavae vai ma aloese mai le omomi teuteu mai le mitiia o le faavae vai i le taimi e tasi.O le omomi teuteu e mafai ona mitiia le suauu ua tuai ona mitiia i luga o foliga, ma o le a le iila.Talu ai ona o le omomi teuteu e mitiia ai le tele o le suauu i luga o foliga, pe a uma ona faʻapipiʻi le pauta poʻo le faʻapipiʻiina o le pauta e faʻapipiʻi ai foliga, o le a le faʻapipiʻiina le pauta.


Taimi meli: Iul-09-2021