Lær deg tipsene om bruk av sminkesvamp

Noen spesielle sminkesvamper med relativt høye priser og veldig solid tetthet har alltid vært makeupartistens magiske våpen.I dag vil jeg introdusere bruken av sminkesvamp.

Tips 1: Redd solkrem og få tunge og vanskelige solkremer til live igjen!
1. Noen solkremprodukter, hvordan påfører du dem, de er tykke, fete og vanskelige å presse.Ikke kast dem med sinne.Bruk en sminkesvamp for å redde dem!Metode: klargjør en ren sminkesvamp.
2. Klem litt solkrem på baksiden av hånden, bruk en kosmetisk svamp for å få i deg solkremen, og påfør deretter den kosmetiske svampen på huden din.
3. Sminkesvampen absorberer overflødig olje fra solkremen, og solkremen blir superforfriskende og lett å smøre på!

Tips 2: En god hjelper for oljeabsorpsjon
1. La elever som brukte oljeabsorberende vev finne ut at hver gang etter å ha absorbert oljen, skiller oljen ut raskere og mer, og huden er ikke bare fet, men også grov å ta på!Dette er fordi det oljeabsorberende vevet absorberer oljen og fuktigheten på hudoverflaten for rent, og huden mangler oljebeskyttelse, men vil skille ut en større mengde talg for å beskytte seg selv.Metode: Pakk inn puffen med silkepapir.
2. Trykk deretter på denne måten for å absorbere overflødig fett.
3. Fordelen med dette er at det er en sminkesvamp som base, så når vevet berører huden vil det ikke være spor av fingre som skinner, oljeabsorpsjonen blir jevnere, og sminken blir jevnere.

Tips 3: Sminkeartefakt
Når du tar av sminke for fet hud, husk å ikke absorbere olje først, bare ta ut en ren sminkesvamp, bruk hudens originale talg, og skyv den fjernede delen direkte fra innsiden til utsiden!

Tips 4: En god hjelper til å fargelegge
1. Faktisk er sminkesvamp ikke bare en foundation, Kevin liker selv kremblush veldig godt, fordi det er lettest å lage en god hudfarge som ser ut til å komme fra bunnen av huden.Den beste sminkehjelperen for kremrødme er sminkesvamp foruten børste!
2. Spesielt for elever som ikke er flinke til å bruke kremblush, anbefales det at du først dupper kremblushen med en sminkesvamp, og deretter dupper den i ansiktet, og det er lettere å kontrollere rekkevidden enn å påføre den med din fingrene.

Tips 5: Gjør den flytende foundationen mer holdbar ── to-trinns flytende foundation sminkemetode!
1. Påfør først den flytende foundationen med fingertuppene og klapp på hele ansiktet.
2. Dypp den gjenværende flytende foundationen med en sminkesvamp og klapp lett for å styrke de tydelige urenheter.
3. Fordelen med å påføre flytende foundation på denne måten er at det kan spare mengden flytende foundation og unngå at sminkesvampen absorberer den flytende foundationen på en gang.Den kosmetiske svampen kan absorbere oljen som er for sent å absorbere i ansiktet, og den blir ikke skinnende.Fordi sminkesvampen absorberer overflødig olje i ansiktet, etter påføring av pudder eller presset pudder for å sette sminken, vil den ikke danne pudderklumper.


Innleggstid: juli-09-2021