Hvordan bruke sminkesvampblenderen riktig

Bli kjent med skjønnhetsblenderen, den vanlige skjønnhetsblenderen på markedet har følgende tre former:

1. Dråpeformet.Du kan bruke den spisse siden av de detaljerte delene, sidene av nesen, rundt øynene osv. Påfør sminke på et stort område av det store hodet.

2. Den ene enden har en spiss ende, og den andre enden har en avfaset overflate.Den skrånende siden er flat, så den føles som et pudder, og kontaktflaten blir større når den påføres.

3. Kalebassformen er mer populær blant de tre, fordi det store hodet under vil være større, lett å ha på og lettere å holde, og det føles mer behagelig å bruke.

sminkesvamp (22)

Sminksvampblenderen kan ikke brukes tørr, fordi dette vil føre til at grunnsminken blir ubehagelig, sminkehastigheten vil være lav, og det er ikke lett å klappe jevnt.Det skal ikke være for vått.Hvis det er for vått, vil det ikke være lett å legge sminke, noe som vil påvirke dekningsgraden til basissminken.Den riktige måten er å fukte egget helt med vann, klemme ut vannet og deretter pakke det inn med et papirhåndkle for å absorbere vannet før bruk.

Beautyblenderen kan brukes i nesten alle trinn i foundationen, men vi velger om vi skal bruke beautyblenderen eller andre sminkeverktøy i jakten på den perfekte graden av foundationeffekten.

Vanligvis velger vi å bruke en sminkesvampblender for å påføre den flytende foundationen.På grunn av utformingen av de to endene av sminkesvampblenderen føles det raskere å påføre foundationen, og den kan spres jevnt på hver del.Påfør først den flytende foundationen på alle deler av ansiktet, og bruk deretter en fuktet sminkesvampblender for å fordele den jevnt.Vanligvis anbefales det ikke å bruke en sminkesvampblender for å påføre flekklignende concealere, for eksempel aknemerker.For det kan ikke dekke det i det hele tatt.

For å bruke den perfekte sminkesvampblenderen, skyll med mye vann og klem sminkesvampblenderen med hendene.Gjentatt klem for å vaske av skummet.Du kan også bruke vaskemiddel til å rengjøre den.Etter vask, sett skjønnhetsblenderen på et kjølig og ventilert sted og ikke utsett den for solen.


Innleggstid: 22. juli 2021