Klassificering og brug af makeup-børster

Der findes mange typer makeup børster.Til daglig makeup kan den kombineres efter personlige makeup-vaner.Men 6 børster er den nødvendige grundkonfiguration: pudderbørste, concealerbørste, rødmebørste, øjenskyggebørste, øjenbrynsbørste og læbebørste.

Løs pudderbørste: Den børstede puddermakeup har en silkeblød tekstur, og makeupansigtet er mere rent og holdbart.

Concealer børste: Det fine børstehoved kan børste de svært tilgængelige områder, og concealer-effekten er mere ensartet og naturlig.

Blush Brush: Børst blush ud med naturlig krumning, blander skygger og fremhæver ansigtets konturer perfekt.

Øjenskyggebørste: en bred vifte.Skal forberede øjenskyggebørster i forskellige størrelser for at matche forskellige øjenkonturmetoder.

Øjenbrynsbørste: Med øjenbrynspudder kan den tegne en ret naturlig øjenbrynsform.Det er nemmere at kontrollere intensiteten og skyggen end øjenbrynsblyanten.

Læbebørste: Præcist omrider læbeformen, gør læberne fyldigere og mere ensartede og holder længere.

Foundation børste: Bruges til at påføre flydende foundation, kravene til børster og flydende foundation er relativt høje.

Ansigtskonturbørste: Kendetegnet er, at børstehovedet er 45°, størrelsen svarer til blush børsten, og børstehårene er tykkere.

Med tidens gang og tidens forandringer har mange børstefunktioner fået nye fortolkninger.Tag foundation som eksempel.Tidligere var traditionelle foundationbørster flade i formen, og de er mere hensynsfulde, når de rører ved huden.De bruger en lateral metode.Det vil sige, at siden af ​​børsten rører ansigtet.I dag, med den kontinuerlige fremgang af makeup-teknologien, bliver makeup-produkterne konstant opdateret, og penslens stil og funktion opdateres også.Nu er fundamentet primært adopteret, og den mest populære er børsten med fladt hoved.Den kan bruges til pudderfoundation eller cremefoundation.Metoden er ikke længere at børste sidefladen, men at skubbe børstehovedet fladt.Delen med det flade børstehoved er blød og sart, og foundationen påføres.Naturligvis velproportioneret, denne er den mest populære nu.Vi fornyer selvfølgelig også hele tiden.Den nye flat-head bevel foundation børste er også i produktion og vil være endnu mere kraftfuld.


Indlægstid: 26. februar 2021