За нас

Shijiazhuang Dongmei Brush Co., Ltd.

Зошто да изберете Dongshen --- За да го разберете целокупното производство на Dongshen

за

Силен технички тим

Shijiazhuang Dongmei Brush Co., Ltd. е основана во 1986 година. Тоа е компанија за производство на четки за шминка и четки за бричење со интегрирање на продажба/дизајн и производство.Специјализирана е за производство на сите видови четки за шминка / четки за бричење.Ние произведуваме за висококвалитетни брендови за четки за шминка и четки за бричење OEM во развиените земји во Европа и САД, а исто така го приспособуваме производството на ODM за голем број мали, средни и големи клиенти.Многу клиенти имаат долгорочна и стабилна добра деловна соработка со нашата компанија.Нашиот професионален персонал за дизајн и производство, се фокусира на квалитетот, ги одржува ветувањата и им обезбедува на клиентите висококвалитетни услуги ефикасно и брзо реагира.Имаме свои брендови Dongshen, како и бројни патенти за дизајн и силни производствени способности.

Предности

Со повеќе од 100 вработени, фабриката на Донгшен зафаќа вкупна површина од 15.000 ㎡.Имаме професионален тим за продажба, технички тим и моќен дизајнерски тим, кој е добар во истражување и развој.Имаме свои меѓународни брендови Dongshen.Покрај тоа, ние имаме свој домашен бренд KITTY EAR, кој е специјализиран за четка за шминка и се интегрира во концептот на здравје. Добивме меѓународна FSC сертификат.Искусните трговци, QA/QC тим за да се обезбеди брза испорака и висок квалитет.

за

b25e112b

Професија

Фокусирани на истражување на индустријата, способности за истражување, иновации во опремата, демонстрации на клиентите за да се обезбеди ефикасна поддршка на клиентите ширум светот. Да се ​​обезбеди квалитетна четка за шминка, четка за бричење, алатки за шминка и алатки за бричење.